Alli Heiskanen, 29. Huhtikuuta, 2020.

Lainojen yhdistäminen – Megasuuret säästöt alle 4 minuutissa.

  • Haluaisitko säästää rahaa selvästi ja päästä eroon nykyisistä veloista?

  • Oletko ottanut useamman osamaksun tai pikavipin ja maksat suuren siivun kuukausituloista heti kuun alussa pois?

  • Toivoisitko, että voisit pienentää lainanlyhennyskuluissa ja päästä pikku hiljaa plussalle?

Tässä tapauksessa lainojen yhdistäminen tulee kysymykseen. Se on helpoin keino aloittaa puhtaalta pöydältä vaihtaen kaikki pikavipit, luottotilit, luottokorttivelat sekä vielä mahdolliset osamaksut yhdeksi pankkilainaksi tai kulutusluotoksi.

Pankkilaina tai kulutusluotto ovat molemmat paljon edullisempia vaihtoehtoja ja niiden todellinen vuosikorko on alkaen vain 4,19 % verkosta haettuna. Mitä siis vielä odotat: ota asiasta selvää ja tee vanhoista veloista entisiä noin 10 minuutissa.

Tulet säästämään helposti satasia – tai jopa 1000 – 2000 euroa, eikä koko palkka enää sula vanhoihin velkoihin.

Kuukausierät ja lainan kustannukset kaikkineen tulevat pienentymään!

 

Bank Norwegian

Kun haluat hoitaa lainojen yhdistelyn edullisesti ja tarvitset 1000 – 60000 euron pankkilainaa 1 -15 vuoden maksuajalla, on Bank Norwegian osoite johon kannattaa kääntyä ensimmäisenä. Syynä tähän piilee sen edullinen alkaen 6,99 % vuosikorko ja suunnaton helppous.

Ikäraja on 23 vuotta, tarvitset puhtaat luottotiedot, säännölliset tulot ja vähintään 36 kuukauden yhtäjaksoisen Suomessa asuneen ajanjakson. Puhelinnumero ja sähköpostiosoite on vaatimuksena hakemusessa sekä tunnistaumisen hoidat sähköisesti turvallisesti omilla verkkopankkitunnuksilla.

Jos täytät kriteerit, pyydä tarjous pankilta ja säästä välittömästi yhdistämällä pikalainat yhteen nippuun!

 

Lendo

Lendo yhdistää lainat kulutusluotolla kilpailuttaen sen kaikki 15 – 20 sankoin joukoin kasvavaa pankkia ja muuta suomalaista luottopalvelua. Lainaa myönnetään yhdistelyluotoksi 500 – 60000 euroa korkeintaan 15 vuoden maksuajalla. Lainoissa ei ole alinta maksuaikaa, sillä koko luoton pystyy hoitamaan vaikka kertaeränä tilinsiirrolla.

Ikäraja on 20 vuotta, sinulla täytyy julkisesti puhdas maksuhistoria ilman maksuhäiriömerkintöjä sekä osoite Suomessa. Lendon lainahakemuksessa pakolliset kentät ovat näiden lisäksi sähköposti, puhelinnumero sekä hakemus viimeistellään sähköisellä allekirjoituksella.

Muista kuitenkin, että saat ensin tarjouksia ja niihin ei ole pakko laittaa sähköistä nimmaria, vaan sen voit tehdä vasta sopivan tarjouksen ilmaantuessa pöydälle.

 

Zmarta

Kun haluat yhdistää lainat helposti ja nopeasti, mikset kääntyisi Zmartan puoleen? Se on edellisen palvelun tyyppinen lainakilpailuttaja, josta saat heti monta tarjousta alkaen vain 4,19 % todellisella vuosikorolla. Jo kymmenet tuhannet ovat yhdistäneet velat, vipit ja osamaksut Zmartan 500 – 60000 euron kulutusluotolla. Palvelussa on myös erttäin helppo yhdistää lainat tai useampi yhdeksi edulliseksi kulutusluotoksi. Erityisesti nyt 2020 vuoden poikkeusolosuhteissa, kun korkokanta (nimelliskorko) voi olla korkeintaan 10% 2020 vuoden loppuun asti, tämä kannattaa sitäkin suuremmalla syyllä!

Ikäraja on 20 vuotta, säännölliset kuukausitulot ovat edellytys varsinkin yli 2000 euron lainoihin (pienemmissä summissa ei välttämättä olla niin tarkkoja). Luottotiedot tarkistetaan aina ja maksuhäiriömerkintä on ehdoton hylkäysmerkintä hakemukseen. Tarvitset näiden lisäksi tuttuun tapaan pankkitunnukset sähköiseen allekirjoitukseen, sähköpostin ja puh. numeron.

Zmartalla lainojen yhdistely netissä on tehty helposti – tee hakemus ja katso konkreettisesti, kuinka kuukausierä sekä kokonaiskulut tippuvat heti vaihdettuasi kalliimmat vanhat lainat pois yhteen kulutusluottoon!

 

Komplett Bank

Komplett Bank on pankkilaina, mutta se kulkee joustoluotto -nimikkeellä, joka onkin markkinoiden suurin sellainen luottorajan ollessa korkeintaan 50000 euroa. Voit saada joustoluoton, jolla velkojen järjestely tai lainojen yhdistäminen onnistuu helposti. Korko alkaa 4,9 %:sta, joka on 3kk Euriboriin (katso reaaliaikaiset Euribor-korot) sidottuna. Tähän vaikuttaa hakijan tulot ja haettava lainasumma.

Varsinaista kiinteää maksuaikaa ei ole määritetty poikkeksellisesti, koska Komplett Bank antaa kuluttajan lyhentää vain pelkästään koron joka kuukausi. Tämä ei kuitenkaan sinällään nopeuta lainanmaksua tai päinvastoin, mutta tuo lisävapautta lainanlyhennyksiin.

Ikäraja pankin joustoluotossa on 23 vuotta ja kiinteät kuukausitulot tarvitaan. Yli 2500 euron joustoluotossa ollaan tarkempia ja liitteiden kanssa noudatetaan tarkempaa politiikkaa. Vaikeaa yhdistelylainan saaminen pankista ei kuitenkaan ole.

Hakeminen tehdään netissä, samoin liitteiden lähetys ja sopimuksen rustaus puukirjaimiin tapahtuu sekin pankkitunnuksilla verkossa.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment